Zelena kampanja ZaPark

urednik Avatar

Zelena kampanja je trajala tri mjeseca i imala je za cilj podizanje nivoa svijesti i znanja građana ciljanih zajednica ali i svih građana Rožaja o demokratskim procesima u donošenju odluka, principima i načinima uključivanja građana u proces donošenja odluka, načinima mobilizacije zajednica, načinima inkluzivnog upravljanja, decentralizovanom načinu upravljanja na lokalniom nivou i ostalim demokratskim procesima koji će ojačati lokalnu demokratiju, lokalne zajednice i unaprijediti opšti socio-ekonomski razvoj u skladu sa principima održivog razvoja, a u ovom slučaju u sektoru životne sredine.

Kampanja se realizovati putem štampanih publikacija/flajera, promo TV spota, postavljanjem dvije info table, saopštenjima za javnost o projektnim aktivnostima i rezultatima, organizovanjem javnog događaja (Zeleni dan u park šumi), promocijom konkretnih projektnih aktivnosti u štampanim i elektronskim medijima kroz članke.

Program „Podržani=Osnaženi“ (FSTP-For Support To emPowerment) realizuje  Fond za aktivno građanstvo – fAKT, u partnerstvu sa Zakladom za razvoj lokalne zajednice „Slagalica“ iz Hrvatske, uz finansijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave.

 Avatar
Autorski profil

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

pretraga