POZIV ZA MLADE ZA UČEŠĆE U „SVE NA JEDNOM MJESTU“ PROGRAMU OBUKA

urednik Avatar

Tražiš posao?

Trenutno ne studiraš i nisi polaznik/ca obuke kursa?

Dolaziš iz Rožaja, Berana ili Bijelog Polja i imaš od 18 do 30 godina?

Želiš da naučiš o digitalnom marketingu i preduzetništvu i lakše i brže dođeš do zaposlenja?

Zainteresovan/a si za stipendiju?

Onda je ovo prava prilika za tebe!

Prijavi se ovdje!

Forum MNE sprovdi i na sjeveru Crne Gore one-stop-shop model.

“Sve na jednom mjestu” je program obuke namijenjen mladim ljudima koji žele da unaprijede svoje znanje i vještine i u potrazi su za poslom. Bez obzira kojom profesijom planirate da se bavite, korišćenje savremenih digitalnih alata, preduzetničke i meke vještine su sastavni dio svakog posla, te smo u skladu sa tim i kreirali one stop shop model koji na jednom mjestu obuhvata sve što vam je potrebno kako bi brzo i lako došli do posla.

Program se sastoji iz 3 kursa koja će se organizovati u periodu od januara do novembra 2022.

  1. Kurs mekih vještina
  2. Kurs digitalnog marketinga
  3. Kurs preduzetništva u IT-ju

Postoji veliki broj kurseva, ali ono po čemu se program obuka „Sve na jednom mjestu“ izdvaja je činjenica da pokriva kompletan i zaokružen set vještina na jednom mjestu, uz fokus na buduće zaposlenje. Zahvaljujući znanju koje smo dobili direktno od poslodavaca, kao i znanju koje donose naši predavači i mentori iz poslovnog sektora, mi ćemo vas pripremiti da možete da odgovorite na buduće poslovne zadatke.

U okviru obuke dijelimo 25 stipendija.

I to nije sve! Ukoliko uspješno prođeš kurseve, dobijaš priliku da u drugoj fazi programa radiš na konkretnoj izradi IT biznis ideje uz direktnu podršku uspješnih mentora / predstavnika firmi, i to u trajanju od 3 mjeseca.

A svoju biznis ideju ćeš moći da predstaviš u okviru „Elevator pitch“ događaja, a ako budeš imao/la dovoljno dobru prezentaciju, možeš ući i u top 6 timova koji će dobiti i podršku u vidu biznis savjetovanja, podršku pri nalaženju dodatnih finansijskih sredstava i ostalih važnih elemenata za početak tvog biznisa.

Ako ti je sve ovo privlačno i želiš da se zaposliš, iskoristi priliku i krenimo zajedno u prvi krug programa!

Više o kursevima možeš pronaći na sledećem linku.

KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Ukoliko dolaziš iz Bijelo Polja, Berana ili Rožaja i imaš između 18-30 godina, a želiš da brže i lakše dođeš do posla- onda je ovaj program za tebe!

Prioritet tokom procesa odabira imaće mladi ljudi koji nisu zaposleni i nisu u procesu obrazovanja, kao i mladi koji imaju osnovno poznavanje engleskog jezika i rada na računaru.

Prije početka programa, svaki učesnik/ca će potpisati ugovor o stipendiranju, a sve informacije će biti dostupne tokom intervjua.

KAKO SE PRIJAVITI?

Vrlo lako! Klikni na sledeći link.

U slučaju da imaš bilo kakvih dodatnih pitanja ili ti treba pomoć oko ispunjavanja prijave slobodno nam piši.

Kontakt osoba je Snežana Milačić: snezana.milacic@forum-mne.com

KAKO ĆEMO ODABRATI UČESNIKE:

Da bismo vas bolje upoznali, nakon što primimo vaše prijave pozvaćemo vas na kratki intervju. Na osnovu prijave i intervjua, odnosno vaših interesovanja, odabraćemo ukupno 25 mladih. Intervjui će biti održani krajem januara, kada počinje i program obuka.

Kriterijumi:

  • Između 18-30 godina
  • Poželjno, ali ne i obavezno, osnovno poznavanje rada na računaru
  • Poželjno, ali ne i obavezno, osnovno poznavanje engleskog jezika
  • Da dolazite iz Bijelog Polja, Rožaja ili Berana
  • Voljni ste da družite i učite sa vršnjacima iz Srbije
  • Spremi ste i motivisani da u novu godinu razvijete neophodne veštine za zaposlenje. 😊 

VAŽNI DATUMI:

Poziv otvoren                         14.decembar – 31. decembra

Intervjui                                  Tokom januara

Potpisivanje ugovora              Krajem januara

Program obuka                       Kraj januara-početak februara 2022. – Novembar 2022.

Srećno!

Projekat „SVE NA JEDNOM MJESTU – Za socijalnu inkluziju i zapošljivost mladih“ dvogodišnji je program koji Centar za omladinski rad (Srbija) sprovodi u partnerstvu sa Forum MNE (Crna Gora), Kancelarijom za mlade Novi Pazar i  Građanskom inicijativom mladih Rožaje (Crna Gora), u 6 opština prekograničnog regiona Sandžak u Srbiji i Crnoj Gori.

„SVE NA JEDNOM MJESTU“ je finansiran od strane Evropske unije kroz program prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora 2014-2020, u okviru Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA II), i uz podršku Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija Republike Crne Gore.

 Avatar
Autorski profil

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

pretraga