Javni poziv sportskim organizacijama u opštini Rožaje

urednik Avatar
CRNA GORA
OPŠTINA ROŽAJE
Sekratarijat za kulturu, društvene djelatnosti i sport
Na osnovu člana 33. stav 1. Odluke o finansiranju sporta („Sl.list CG-opštinski propisi“br.38/15) a u skladu sa Zakonom o sportu (,,Sl.list.CG“br.36/11 i 36/13), Opština Rožaje raspisuje:
JAVNI POZIV
ZA UPIS U OPŠTINSKI REGISTAR SPORTSKIH ORGANIZACIJA ZA 2015. GODINU
I Pozivaju se sportski klubovi, sportsko rekreativne organizacije, sportske organizacije osoba sa invaliditetom, školska sportska društva i školski sportski savezi sa teritorije opštine Rožaje da dostave Sekretarijatu za kulturu, društvene djelatnosti i sport Opštine Rožaje, sljedeća dokumenta i podatke:
  • Rješenje o registraciji (izdato od strane Uprave za mlade i sport Crne Gore,tj. dokaz da su registrovane u skladu sa novim Zakonom o sportu CG),
  • Statut,
  • Akt o osnivanju,
  • Rješenje o razvrstavanju,
  • Zapisnik o radu Skupštine sportske organizacije,
  • Plan i program rada sportske organizacije za 2016. godinu (detaljni finansijski i narativni Plan i Program rada za 2016- godinu).
  • Uz navedena dokumenta potrebno je popuniti i prijavni obrazac za 2015. godinu, koji se može preuzeti u kancelariji Sekretarijata za kulturu, društvene djelatnosti i sport Opštine Rožaje.
    Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE.
II Javni poziv za upis u Opštinski registar sportskih organizacija u opštini Rožaje za 2015.godinu, otvoren je 15 dana od dana objavljivanja o traje od 20. 11. 2015 do 05. 12. 2015 .godine.
III Sportske organizacije koje ne budu upisane u Opštinski registar sportskih organizacija gube pravo učešća na Konkursu za sufinansiranje programa rada sportskih organizacija za 2016.godinu.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti u kancelariji Sekretarijata za kulturu,društvene djelatnosti i sport Opštine Rožaje.
S E K R E T A R,
Ajsel Kalač
 Avatar
Autorski profil

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

pretraga